Fotograf i Larvik, Fag-foto Hege Mathisen

En baby bærer du i deg i ni måneder, i armene i tre år og i hjertet ditt resten av livet.

Gravidfotografering

Fotografering fra kr 2 000,-* / 1 000,-

Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen og bestilles i etterkant
*= rimeligste pris gjelder når fotografen har tillatelse til å vise bilder i sin markedsføring. Det vil si nettside, sosiale media, utstillingsvindu osv.

Kvinnekroppen er jo så vakker, men spesielt vakker er den når man er gravid og mange ønsker å forevige sin voksende mage på en smakfull måte. Klær eller ikke klær, det er opp til deg. Ta gjerne med barnefar eller søsken på denne fotograferingen, tenk så hyggelig det er for den lille å se hvor spente alle var på å møte han selv før han ble født. 
Fotografering i studio eller ute. Kanskje har du en lekker flagrende kjole som gjør seg perfekt ute i høyt gress i solnedgangen.
 
 
 
Gravidbilde tatt ute i det grønne, et par som venter sitt første barn

 

 

Hva blir sluttsummen på bildene?

 Det kommer helt an på hva dere ønsker av bilder. Noen vil gjerne ha store bilder på veggen, eller kanskje bare et lite bilde på hylla og noen vil ha alle bildene digitalt. Og andre igjen har kanskje ikke råd til å kjøpe ut de bildene de vil ha nå, men syns det er viktig at vi får dokumentert tiden.  Men jeg kan gjerne komme med noen priseksempler. I tillegg finner dere jo prislisten min her så dere kan få full oversikt.

Forstørrelser koster fra kr 720,-
Bildealbum fra kr 1 320,-
Digitale bilder kr 5 500,- for de 5 første, deretter kr 500,- pr stk.

Eksempel 1:
1 stk 50×60 cm med lekker ramme, 1 stk album med 20 bilder og 2 mindre bilder til bokhylla + 5 digitale bilder
Totalt kr: 15 900,- + fotograferingsprisen
 
Eksempel 2:

1 stk 20×25 cm med enkel ramme
Totalt kr: 950,- + fotograferingsprisen

Eksempel 3:
10 digitale bilder
Totalt kr 8 000,- + fotograferingsprisen

Når bør man ta bildene?

Jeg pleier ofte å si at når magen er større enn puppene kan man begynne å tenke på fotografering.

Ofte er et sted mellom uke 32 og 37 bra. Men det er dumt å vente for lenge, plutselig kan nemlig babyen bestemme seg for at tiden er riktig.

Hva med klær?

Jeg har noen gravidkjoler til utlån. Noen av disse er åpne foran slik at magen stikker godt frem, mens andre er mer som selskapskjoler. Og jeg har stoff som vi kan leke oss med.
Ellers bruk gjerne vanlig tøy dere har, helst ensfarget. Og det er jo en fordel om vi ser babykulen best mulig. Her skal vi ikke skjule noe. 
Naken eller bare i undertøyet er også helt perfekt for gravidfotografering.

Når får vi se bildene?

Når vi er ferdige å fotografere setter vi opp en avtale for visning og bestilling av bilder. Vi prøver å finne en tid som passer dere og oss 1-2 uker etter fotograferingen.  Eller hvis dere skal ha nyfødtfotografering også kan vi slå sammen visningene slik at dere får plukket ut bildene samtidig. 

error: Content is protected !!