Fotograf i Larvik, Fag-foto Hege Mathisen

Den perfekte gaven til gullbryllup

Gode ting i livet blir bare enda bedre med den man elsker.

Familiefotografering

Hva gir man til de som har alt?

Hvor ofte har dere tenkt at det hadde vært hyggelig med et familiebilde av alle sammen. 

I forbindelse med gullbryllupsfesten er gjerne hele familien samlet og hva er vel bedre enn å bruke denne anledningen til å få tatt bilde av storfamilien. Altså gullbrudeparet med barn, svigerbarn og barnebarn. Da kan vi ta bilder av hele gjengen sammen, besteforeldre og barnebarn, bare gullbrudeparet, og de forskjellige kjernefamiliene. 

ca to uker etter fotograferingen møtes vi igjen til en visnings- og bestillingstime
Der går vi skikkelig igjennom bildene og dere velger ut de dere vil kjøpe som forstørrelser, album eller digitale bilder

Hva blir sluttsummen på bildene?

 Det kommer helt an på hva dere ønsker av bilder. Noen vil gjerne ha store bilder på veggen, eller kanskje bare et lite bilde på hylla og noen vil ha alle bildene digitalt. Og andre igjen har kanskje ikke råd til å kjøpe ut de bildene de vil ha nå, men syns det er viktig at vi får fotografert mens babyen er nyfødt.  Men jeg kan gjerne komme med noen priseksempler. I tillegg finner dere jo prislisten min her så dere kan få full oversikt.

Forstørrelser koster fra kr 595,-
Bildealbum fra kr 1 200,-
Digitale bilder kr 5 500,- for de 5 første, deretter kr 500,- pr stk.

Eksempel 1:
1 stk 50×60 cm med lekker ramme, 1 stk album med 20 bilder og 2 gavebilder til besteforeldre + 5 digitale bilder
Totalt kr: 15 900,- + fotograferingsprisen
 
Eksempel 2:

1 stk 20×25 cm med enkel ramme
Totalt kr: 895,- + fotograferingsprisen

Eksempel 3:
10 digitale bilder
Totalt kr 8 000,- + fotograferingsprisen

Timebestilling

Det kan lønne seg å bestille time til nyfødtfotografering allerede mens du er gravid. Da holder jeg av tid i timeboka slik at du får prioritert plass når barnet er født. Jeg har nemlig kun plass til et begrenset antall med nyfødtfotograferinger i kalenderen min, spesielt i høysesongen. Derfor kan det lønne seg å gi meg termindato i forkant slik at jeg holder av tid og kan prioritere deg når du har født. 


Så fort babyen har kommet tar dere kontakt så finner vi ut når det passer med selve fotograferinga.
Og har du ikke vært i forkant med termindatoen til meg. Fortvil ikke, ta kontakt det er godt mulig jeg kan få deg inn allikevel. (redigering kan jeg jo gjøre på natta og hihi )

Hva med rekvisitter?

I studio har jeg et godt utvalg av rekvisitter til utlån på fotograferinga.
Den nyfødte babyen er jo hovedmotivet, men på enkelte bilder velger vi ut rekvisitter som passer til motivet. Det kan f.eks være hva slags teppe man pakker inn babyen i. En liten nyfødtlue, et trau som man kan ligge i eller en bøtte som babyen kan være posert i. Dette er rekvisitter som passer godt til nyfødtfotografering og vi vil få en mer variert fotografering.

Har dere et babyteppe eller noe annet personlig som dere vil ha med på bilder så er det helt topp. Her har jeg et utvalg av bukser, luer, tepper, kurver osv så dere må ikke ha med noe hvis dere ikke vil. 

 

Visnings- og bestillingstime

Når vi er ferdige å fotografere setter vi opp en avtale for visning og bestilling av bilder. Vi prøver å finne en tid som passer dere og oss 1-2 uker etter fotograferingen. På visningen går vi nøye igjennom alle bildene, velger favoritter og plukke ut det dere ønsker å bruke videre. På visningen setter vi opp bestilling på det dere måtte ønske av veggbilder, montasjer, album osv. 
2 dager før bestillingstimen sender jeg dere innloggingsinfo for en førvisning av bildene. Dermed har dere tid til å bli litt kjent med bildene og inntrykkene har lagt seg litt før dere kommer til meg. 
På bestillingstimen har dere mulighet til å få rabatt på bildene etter hva dere handler for. 

Bestill time eller andre spørsmål.

Velg hva slags fotografering det gjelder.
Dersom du ønsker nyfødt/gravidfotografering oppgi termindato. For fotografering av barn trenger jeg navn på barnet + alder
error: Content is protected !!