-Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff.
-Man staver ikke kjærlighet, man føler den, svarte Ole Brumm.

Bryllupsfotografering

Bryllupsdagen er vel for de aller fleste en av livets høydepunkter. La meg bidra til å gjøre dagen uforglemmelig og bevare minnene. 

Jeg elsker å fotografere brudepar og få være med på denne store dagen i deres liv. Følelsene, smilene, blikkene. Kjærligheten som lyser av begge to. Det er noe magisk som skjer og selv de som ikke liker å være foran kameraet glemmer seg og bare nyter øyeblikkene. 

Det kan være lurt å bestille bryllupsfotograferingen tidlig, de mest populære datoene går fort. Besøk gjerne studio for å se nærmere på hva jeg kan tilby og for å ta en nærmere prat før dere booker. 

Priser på bryllupsfotografering

Vi setter av 60-90 minutter til fotografering gjerne der vielsen er eller selskapet holdes, eller et annet sted vi blir enige om. På samtaletimen i forkant foreslår jeg gjerne plass for fotografering etter hvilken stil dere ønsker. Dette kan være studio, Tollerodden, bøkeskogen, leiren i Stavern eller kanskje et sted som betyr noe spesielt for dere. Ta gjerne med forlovere og brudepiker/brudesvenn.
Er det med små barn eller vi f.eks velger to fotograferingssteder bruker vi kanskje litt mer tid hvis det er mulig i forhold til tidsplanen denne dagen.

Fotograferingen er en koselig tid i løpet av en hektisk bryllupsdag hvor dere kan nyte hverandre og dagen.

Den laveste prisen gjelder kun fotografering, dvs at alt av bilder produseres hos meg til ordinære priser. Kjøper dere de digitale bildefilene kan dere selvfølgelig lage bildene hvor som helst, men dere får også 40% rabatt på forstørrelser med ubehandlet og laminert overflate hos meg. 

Jeg kommer i god tid før vielsen og dokumenterer hendelsene fra brudgommen som venter, bruden som ankommer og hele vielsen, inkludert bilder på trappen. Når vielsen er over, drar vi til et sted vi er blitt enige på planleggingstimen for å ta selve bryllupsportrettene. Den laveste prisen er uten frikjøp av bildefiler.

Med en halvdagsfotografering er jeg med og fanger det viktigste av bryllupsdagen. Alt fra frisøren og små og store forberedelser som at kjolen skal på. Selve vielsen med de øyeblikkene som er der, bryllupsportrettene som det står nevnt over her og kanskje til og med begynnelsen av selve festen med mingling og endel av gjestene. Opptil 5 timer følger jeg dere på halvdagsfotograferinga. Den laveste prisen gjelder kun fotografering og alt av produkter kjøpes hos oss. I den fulle prisen har dere også de digitale bildene med. 

Ønskes flere timer utover disse 5 blir prisen kr 3000,- pr påbegynt time. 

Fotografering for dem som ikke ønsker mange alternativer. Gjelder fotografering i studio lørdag formiddag eller i butikkens åpningstid. Ca 30 minutter. Kun brudepar + eventuelt forlovere. 

 

Ønskes digitale bilder kjøpes de ut etter vanlig prisliste. 

Oppgitte priser gjelder hvis fotografen har tillatelse til å vise bilder fra dagen.

Jeg elsker å fotografere kjærligheten og er selvfølgelig veldig glad for å kunne vise andre hva jeg jobber med og kommende brudepar hvordan bilder jeg tar. 

Selvfølgelig har jeg forståelse hvis dere ønsker å holde bildene private. Da tar jeg kr 2 500,- i tillegg.

Bestill time eller andre spørsmål.

Velg hva slags fotografering det gjelder.
Dersom du ønsker nyfødt/gravidfotografering oppgi termindato. For fotografering av barn trenger jeg navn på barnet + alder
error: Content is protected !!