Fotograf i Larvik, Fag-foto Hege Mathisen

Elsk og gled deg over barna dine slik de er, slik de ser ut,
det de gjør, og glem de kvalitetene de ikke har.

Mitt første portrett Baby 3 - 7 måneder

Fotografering 1 baby 500,-*/ 0,-
Tillegg ved familie/søsken/kjæledyr + 1000,-

Bilder er ikke inkludert i fotograferingsprisen og bestilles i etterkant
*= rimeligste pris gjelder når fotografen har tillatelse til å vise bilder i sin markedsføring. Det vil si nettside, sosiale media, utstillingsvindu osv.

Mitt første portrett har vi kalt fotograferinga som gjelder babyer i alderen 3-6 måneder. Dette er en kort fotografering (kun ukedager) som er tilpasset hva disse små orker. Nå som de har blitt noen måneder gamle følger de mye mer med, de smiler og ler og er egentlig bare helt utrolig skjønne. Jeg syns fortsatt at de på 3 måneder kan være litt vanskelige å få en variert fotografering av, det er ikke alle som orker å ligge på magen og støtte seg på armene enda. Ideelt syns jeg gjerne er rundt 5-6 måneder, da ligger de fleste godt på magen, og kan også sitte oppreist med litt støtte. Drøyer vi tida til rett før 7 mnd (som er grensen for når man kan benytte seg av denne tilbudsfotograferinga) så kan til og med endel sitte nesten helt selv også.

Hva blir sluttsummen på bildene?

 Det kommer helt an på hva dere ønsker av bilder. Noen vil gjerne ha store bilder på veggen, eller kanskje bare et lite bilde på hylla og noen vil ha alle bildene digitalt. Og andre igjen har kanskje ikke råd til å kjøpe ut de bildene de vil ha nå, men syns det er viktig at vi får fotografert mens babyen er nyfødt.  Men jeg kan gjerne komme med noen priseksempler. I tillegg finner dere jo prislisten min her så dere kan få full oversikt.

Forstørrelser koster fra kr 720,-
Bildealbum fra kr 1 320,-
Digitale bilder kr 5 500,- for de 5 første, deretter kr 500,- pr stk.

Eksempel 1:
1 stk 50×60 cm med lekker ramme, 1 stk album med 20 bilder og 2 gavebilder til besteforeldre + 5 digitale bilder
Totalt kr: 15 900,- + fotograferingsprisen
 
Eksempel 2:

1 stk 20×25 cm med enkel ramme
Totalt kr: 950,- + fotograferingsprisen

Eksempel 3:
10 digitale bilder
Totalt kr 8 000,- + fotograferingsprisen

Timebestilling

Mitt første portrettfotografering foregår kun i butikkens åpningstid. Dvs kun ukedager tirsdag – fredag. 
Det lønner seg å bestille tid når barnet er mest opplagt på dagen. Slik at det ikke kræsjer med når det pleier å være sove eller mattid. 

Kan vi ta søsken eller familiebilder samtidig?

Det anbefaler jeg egentlig ikke. Disse små orker ikke så lenge om gangen, og for å få litt variert med bilder så burde minstemann kunne sitte støtt selv.  Hvis dere allikevel har lyst til å ta noen bilder sammen nå så prøver jeg gjerne, men vær forberedt på at vi kanskje ikke får til alt vi ønsker. Fellesbildene er en egen fotografering som ikke går under tilbudet og blir priset til + kr 1000,-

Visnings- og bestillingstime

Når vi er ferdige å fotografere setter vi opp en avtale for visning og bestilling av bilder. Vi prøver å finne en tid som passer dere og oss 1-2 uker etter fotograferingen. På visningen går vi nøye igjennom alle bildene, velger favoritter og plukke ut det dere ønsker å bruke videre. På visningen setter vi opp bestilling på det dere måtte ønske av veggbilder, montasjer, album osv. 
2 dager før bestillingstimen sender jeg dere innloggingsinfo for en førvisning av bildene. Dermed har dere tid til å bli litt kjent med bildene og inntrykkene har lagt seg litt før dere kommer til meg. 
På bestillingstimen har dere mulighet til å få rabatt på bildene etter hva dere handler for. 

Bestill time eller andre spørsmål.

Velg hva slags fotografering det gjelder.
Dersom du ønsker nyfødt/gravidfotografering oppgi termindato. For fotografering av barn trenger jeg navn på barnet + alder
error: Content is protected !!